Fascination About verificare masina

Wiki Article

Aici puteti discuta despre orice modele care nu se incadreaza in celelalte forumuri. Cum ar fi Interceptorul. 2.3k

Intocmirea RCA-ului difera in functie de contextul in care autoturismul a fost achizionat. Vezi la ce trebuie sa te astepti in fiecare dintre situatiile de mai jos.

In situatia in care provoci un incident si nu detii o asigurare RCA valabila, va trebui ca tu sa oferi toate despagubirile necesare, pe cale amiabila sau a unei decizii judecatoresti.

Aceasta sectiune este dedicata anunturilor comerciale si a celor sponsorizate. Sectiunea are reguli speciale dedicate. five.4k

pentru autoturismele înmatriculate in alte condition membre, pentru treatment se solicita importul in Romania, pe o perioada de 30 de zile de la data dobandirii proprietatii

EXCLUSIV. O relație cu năbădăi: George Pădure și Traian Băsescu! Mărturia inedită a omului de afaceri: „A fost o umbr...

De acum, poti sa verifici RCA-ul on the web, simplu, fast si absolut gratuit. Tot ce ai de facut este sa completezi numarul de inmatriculare sau seria de sasiu pe AIDA si vei afla imediat daca asigurarea este valida sau ne puteti contacta si va ajutam noi!

EXCLUSIV. O relație cu năbădăi: George Pădure și Traian Băsescu! Mărturia inedită a omului de afaceri: „A fost o umbră” (VIDEO)

CEDAM ofera o evidenta centralizata a tuturor politelor de asigurare RCA incheiate in Romania in scopul urmaririi respectarii legislatiei dar si pentru acces facil la informatii despre polita RCA a unui autovehicul.

În momentul in treatment expira RCA ul vei fi anuntat printr-o instiintare din partea organelor competente, fiind obligat ca pana in data limita prevazuta sa aduci dovada reînnoirii acestuia. In caz contrar inmatricularea masinii va fi suspendata. 

Producătorii de autovehicule vor avea și ei noi obligații față de Registrul Car Român. Aceștia trebuie să anunțe RAR cu privire la campaniile de rechemare a vehiculelor cu probleme.

Indiferent de calatoria ta, Hilux te va duce acolo. Cu o gama de motoare puternice si eficiente si capacitatea de tractare de pana la 3,5 tone, are capacitatea de a muta muntii.

Verificare RCA ului se poate confront on the web, in cazul in treatment nu check here mai dispui de varianta fizica a politei.

– un exemplar certificat se depune la organul fiscal area unde îşi are domiciliul fiscal persoană treatment cumpără maşina.

Contractul RCA se poate întocmi pe o perioadă semestrială sau pe 12 luni, în funcție de ceea ce prefera viitorul asigurat și de resursele financiare pe care le are la momentul respectiv. 

Pentru a putea vinde mașină, vânzătorul trebuie să aibă toate taxele și impozitele achitate, inclusiv impozitul car plătit în avans pe tot anul respectiv, acesta nu se recuperează.

– un exemplar certificat, pe care se înscrie şi de către organul fiscal de la domiciliul cumpărătorului numărul de înregistrare din Registrul de evidenţă a mijloacelor de transport supuse înmatriculării/înregistrării, se depune la Serviciul General public Comunitar Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor;

Contractul intocmit intre tine si aceasta, impune o plata pe treatment trebuie sa o achiti lunar, pentru ca ulterior sa fii asigurat de acest suggestion de protectie.

Nu va trebui decat sa introduci numarul de inmatriculare al autovehiculuilui sau seria de șasiu, si details pentru treatment se confront verificarea asigurarii RCA. Odata ce inchei o asigurare RCA, firma de asigurari va fi obligata sa ofere urmatoarele despagubiri:

Report this wiki page